SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tosun, yeni tedbirler ve uzaktan eğitim ile ilgili mesaj yayınladı

Bu haber 16 Nisan 2021 - 9:23 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, yeni tedbirler ve uzaktan eğitim süreciyle ilgili bir mesaj yayınladı.

TOSUN, mesajında önemli bilgilere yer verirken, “Bizler, eğitim camiası olarak, bakanlığımızca tevdi edilen tüm uygulamaları hayata geçirmeye hazırız” dedi. Tosun, “Saygıdeğer meslektaşlarım, kıymetli velilerim, sevgili öğrenciler,

BİLİNDİĞİ üzere Hükümetimiz ve Milli Eğitim Bakanlığımızın, küresel salgın tedbirleri kapsamında almış olduğu karar gereği, yüz yüze eğitime ara verilerek 15 Nisan 2021 itibariye uzaktan eğitime geçilmiştir. Bu süreçte okul öncesi, 8. ve 12. Sınıf öğrencilerimizle yüz yüze eğitime devam edeceğiz.

SAĞLIK Bakanlığımız bünyesinde faaliyet gösteren Bilim Kurulumuz tarafından alınan tavsiye kararlar neticesinde Bakanlığımızca; tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve vatandaşlarımızın önce sağlığı düşünülmüştür.

SALGIN süresince başta Cumhurbaşkanımız, devlet büyüklerimiz, Sağlık Bakanlığımız, İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlıklarımız tüm dünyaya örnek teşkil edecek uygulamalarla ülkemizin bu süreci en az zayiatla atlatmasını sağlamışlardır. Bizler de İzmir ilinin güzel ilçesi Torbalı’da başta Kaymakamımız olmak üzere mülki ve idari yöneticilerle birlikte elimizden gelen gayretleri sarf etmeye  devam edeceğiz.

HİÇ şüphesiz eğitim, ara verilmesi mümkün olmayan bir kavramdır. İnsan eğitimi dünyanın en zahmetli işidir. En zor koşullarda dahi okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte bu zorlu süreçte yapılabilecek her şeyi yapmaya gayret ettik, gayret etmeye de devam ediyoruz. Eğitimcilerimizin emeklerini asla ödeyemeyiz. Öğrenci ve velilerimizle iletişim içinde kalarak eğitim ve öğretim faaliyetlerinin devam etmesini sağladık, sağlayacağız. Bakanlığımızın dünya çapında bir kaliteye ulaşmasını sağladığı Eba TV, Eba İnternet portalı ve diğer dijital uygulamalar üzerinden derslerimiz devam edecektir.  İmkanı olan öğrencilerimiz evlerinden; imkanı olmayan öğrencilerimiz okullarımızda oluşturulan Eba Destek Noktalarından derslerini takip edebileceklerdir. Halihazırda devam etmekte olan Uzaktan Eğitim süreci  alınan yeni tedbirlerle devam ettirilecektir.

BİZLER, eğitim camiası olarak, bakanlığımızca tevdi edilen tüm uygulamaları hayata geçirmeye hazırız.

SEVGİLİ Öğrenciler,

BİZE düşen görev; Hükümetimiz ve Bakanlığımız tarafından yapılan tüm değişikliklere en hızlı şekilde uyum göstermek ve eğitim-öğretim çalışmalarımızı hiç aksatmadan devam ettirmektir.

SAYGIDEĞER Velilerim,

KÜRESEL salgın döneminde gerek uzaktan gerekse yüz yüze eğitim-öğretim çalışmalarımızda vermiş olduğunuz destekten dolayı sizlere teşekkür ederiz. Bu desteğinizin yeni süreçte devam edeceğine; öğrencilerimizin canlı derslere katılımlarının artırılacağına, bol bol kitap okumalarının sağlanacağına inanıyorum.

ÖĞRETMEN ve öğrencilerimizin ders dışı eğitsel etkinliler hazırlamalarından ve bu etkinliklerle ilgili güzel örneklerin eğitimcilerle paylaşılmasından memnuniyet duyarız.

BU süreçte başta meslektaşlarım olmak üzere eğitim ve öğretim faaliyetlerinin aksamaması için katkılarını esirgemeyen velilerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum.

TÜM okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, eğitim çalışanlarımıza, veli ve öğrencilerimize en kalbi  sevgi ve saygılarımı sunuyor, hepinizi Allaha emanet ediyorum.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.