SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tosun ve Buyruk’tan Ege 5 Rehabilitasyon’a ziyaret

Bu haber 05 Kasım 2021 - 2:12 'de eklendi.

Özel eğitim alanında çalışmalarla dikkatleri üstüne çeken Özel Ege 5 Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleşti

SIK sık özel eğitim kurumlarıyla bir araya gelen Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ve Şube Müdürü Nilüfer Buyruk önceki gün kurumu ziyaret edip hem öğrencilerle vakit geçirdi hem de kurum hakkındaki son gelişmelerin bilgilerini aldı. Geçtiğimiz günlerde Altay Kadın Futbol Takımı’nı ziyaret ederek öğrencilerine unutamayacakları bir gün yaşatan kurum, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’dan da övgü dolu sözler aldı.

TOSUN ve Buyruk’u Bahçıvan Grup Yöneticisi Utkucan Bahçıvan ağırladı. Tüm öğrencilerle tek tek ilgilenen Tosun, ardından öğretmen ve idarecilerle de toplu fotoğraf çektirdi. Tosun’a ziyaretinden dolayı teşekkür ettiklerini ifade eden Kurum Müdürü Ferman Ardinç, “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cafer Tosun ve Şube Müdürümüz Nilüfer Buyruk’a nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Kendileri her zaman özel eğitim kurumlarının yanında oluyor. Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesi ile çok daha başarılı işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Yapılan bu ziyaret bizleri ve öğrencilerimizi çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.