SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Toster Fastfood yarın açılıyor

Bu haber 29 Kasım 2018 - 16:52 'de eklendi.

FASTFOOD ürünlerin satışının yapıldığı Toster Torbalı yarın açılıyor. Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde geçtiğimiz haftalarda hizmete giren işletmenin resmi açılışına büyük ilgi olması bekleniyor. Açılış saat 11.00’de yapılacak ve kurdele kesimine çok sayıda iş ile siyaset dünyasının önemli isimlerinin katılması bekleniyor. SGK binasının karşı çaprazında yer alan 200 metrekare büyüklüğündeki dükkânda hizmete başlayan işletmeyi Ödemiş’li Bülent Çelik işletiyor. Merkezi Menderes ilçesinde bulunan firmanın, bir şubesi de Antalya’da bulunuyor. 3. şubeyi Torbalı’ya açan Toster, ilçe halkının uğrak yeri olmaya hazırlanıyor. Ev ve işyerlerine de sipariş yapan Toster’de çeşme kumru, full karışık sandviç, patso, ayvalık tostu, maxi karışık sandviç, duble kaşarlı hamburger, cheeseburger, maxi cheeseburger, ekmek arası sandviç çeşitlerinin satışı gerçekleştirilecek.

FİYATLAR CAZİP

KARNINI doyurmak isteyenlerin tercih edeceği mekanlar arasında yer almaya hazırlanan Toster Fastfood’un sahibi Bülent Çelik, satışını yaptıkları gıda ürünlerinde en kaliteli malzemeleri kullandıklarını dile getirerek, “Gıda ürünlerimizde en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz.  Ürünlerimizin hiçbirinde katkı maddesi bulundurmuyoruz.  Ayrıca kaliteden asla ödün vermeyiz. Buna rağmen fiyalarımız ise her bütçeye hitap edecek düzeyde tuttuk. Torbalı hızlı gelişen ve büyüyen bir yer olduğu için burada Toster’i açmaya karar verdik. Açıldığımız günden bu yana büyük ilgi görüyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.