SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torkos’un hedefi: Kalan 3 maçta, 9 puan toplamak

Bu haber 03 Nisan 2023 - 6:03 'de eklendi.

Hafta sonu karşılaştığı Asarlık’ı farklı yenerek bozguna uğratan Torkos, İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig Play-Off Ligi B Grubu’nda puanını 10’a yükselterek liderlik koltuğuna oturdu.

BÖLGESEL Amatör Lig’e çıkma yolunda play-off mücadelesi veren Torbalıspor, başarı basamaklarını adım adım çıkmaya devam ediyor. Başarılı bir sezon geçirerek Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için play-off müsabakalarına katılmaya hak kazanan Torbalıspor, rakiplerini tek tek yenmeye devam ediyor.

HAFTASONU RAHAT GEÇTİ

ÜST lige çıkma konusunda son derece kritik önem taşıyan maçta oldukça üstün bir performans sergileyen Torkos, haftasonu karşılaştığı rakibini adeta sahadan silmişti.

SIRADAKİ MAÇ DEPLASMANDA

BU haftayı bay geçecek olan Torkos, Asarlık maçında aldığı rahat galibiyetle ligde avantajlı konum elde etmiş oldu. Önümüzdeki hafta Halilbeyli 1979 Spor ile deplasmanda karşılaşacak olan Torbalıspor, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden devam edecek.

3 MAÇTA DA GALİBİYET HEDEFLİYOR

PLAY-OFF ligini lider tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak isteyen Torbalıspor, önündeki Halilbeyli 1979 Spor, Güzeltepe Gençlik ve Güzelbahçe Belediyespor maçlarından üç puanla ayrılmayı hedefliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.