SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torkos’un başarısı parmak ısırtıyor! 21 gol attı, 2 gol yedi

Bu haber 14 Kasım 2023 - 23:46 'de eklendi.

İzmir Güventaş Hazır Beton Süper Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Torbalıspor ligde oynadığı 7 maçın tamamını kazanarak Türkiye Liglerinde bu sezon puan kaybetmeyen tek takım olarak kalmayı başardı. Öte yandan Torkos en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını da 4’e çıkararak adeta zirveye yapıştı

SEZONA şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve bu hedef doğrultusunda kadrosuna ve teknik heyetine ciddi takviyeler yapan Torbalıspor, İzmir Güventaş Hazır Beton Süper Amatör Lig’de geride bıraktığı 7 haftada çıktığı tüm maçları kazanarak ulaşılması güç bir rekora imza atmayı başardı. Aldığı sonuçlarla 2023-2024 sezonunda Türkiye Liglerinin puan kaybı yaşamayan tek takımı olmayı da başaran Torkos, yer aldığı 4’üncü Grup’ta en yakın rakibi olan Balçovaspor ile arasındaki puan farkını da 4’e çıkararak adeta zirveye oturdu.

ATTIĞI 21 GOLE KARŞILIK SADECE 2 GOL YEDİ

OLDUKÇA başarılı bir sezon geçiren Torbalıspor, kalesini de adeta etten duvarla ördü. Maç başına 3 gol ortalamasıyla oynayan Torbalıspor, sezon başından beri rakip fileleri 21 defa havalandırırken kendi kalesinde ise sadece iki gol gördü. Lige ulaştığı 21 puan ve 19 averaj ile grubun favorisi konumunda bulunan Torkos, bu hafta ligin ikinci sırasında yer alan Balçovaspor ile evinde karşılaşacak. Torkos kendi evinde oynayacağı bu maçtan da galibiyetle ayrılırsa en yakın rakibi ile arasındaki puan farkı en az 5 olacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.