SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torkos’tan iki transfer daha

Bu haber 19 Ağustos 2023 - 10:29 'de eklendi.

Bu yıl mutlak şampiyonluk hedefiyle mücadele edecek olan Torbalıspor, hedefleri doğrultusunda kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. Başkan Arslan’ın “BAL Ligi’ne yükseliş sezonu” olarak adlandırdığı yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve transfer çalışmalarında da hız kesmeyen Torkos, yetenekli oyuncular Melih Altınışık ve Mert Yavuz’u renklerine bağladı

Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçirmesine rağmen TFF’nin Çeşme Belediyespor’un mahkeme tarafından tescil edilen şike girişimini görmezden gelmesi nedeniyle Bölgesel Amatör Lig’e yükselemeyen Torbalıspor, bu yıl mutlak şampiyonluk ve BAL Ligi hedefiyle çalışmalarına başladı. İç ve dış transferde ciddi ataklar yapan ve şimdiye kadar 17 isme imza attıran Torkos, bu hafta kadrosuna iki genç yıldız daha kattı.

KADROYA İKİ GENÇ YETENEK DAHA DAHİL OLDU

Şimdiye kadar Samet Dinçer, Halil Ödemiş, Osman Tukul, Süleyman Yüksel, Mehmet Enes Öztürk, İbrahim Tokay, Aykut Geçmen, Tuğbey Şen, Yiğit Acartürk, Barış Ndiaye, Adem Şahin, Emre Dinarlı, Furkan Hilmi Gün, Enes Özmen, Cuma Alpaslan, Furkan Parsak’a imza attıran Torbalıspor, başarılı teknik adam Soner Keleş’in talebi doğrultusunda Melih Altınışık ve Mert Yavuz’u da renklerine bağladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.