SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torkos ve Ayrancılar’da bugün hedef 3 puan

Bu haber 10 Aralık 2022 - 23:38 'de eklendi.

İlçemizi iki takımın temsil ettiği İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig’de 11. hafta müsabakaları Pazar günü oynanacak

TORBALI’DAN iki takımın mücadele ettiği İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig’de 11. hafta müsabakaları bugün oynanacak. Geçtiğimiz hafta ligin ikinci yarısını ilk maçlar ile açan temsilcilerimiz bu hafta mutlak galibiyet parolasıyla maçlara çıkacak.

TORBALISPOR 11. hafta müsabakasında ligin son sırasına demir atmış olan Limontepe Gençlikspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 14:00’da başlayacak.

DİĞER temsilcimiz Ayrancılar Gençlikpor ise evinde Gaziemir Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Saat 14:00’da başlayacak olan karşılaşmaya Ayrancılar taraftarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

İKİ temsilcimizde de moraller üst düzeyde yer alırken, oyuncularımız hata yapmak istemiyor. Yerel Torbalı ailesi olarak iki temsilcimize de başarılar diliyoruz…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.