SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torkos, Limontepe’yi sahadan sildi

Bu haber 12 Aralık 2022 - 22:35 'de eklendi.

İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig’in 11. haftasında Limontepe Gençlikspor ile deplasmanda karşılaşan Torkos, rakibini 7-1 yendi

İLÇEMİZİ bu sene İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Ligi 4. Grup’ta temsil eden Torkos, ligin 11. haftasında Limontepe Gençlikspor’a konuk oldu. Maçın başından sonuna sahada etkili oynayan ve rakibine pozisyon şansı vermeyen Torkos, sahadan 7-1’lik skorla ayrıldı. Aldığı bu sonuçla puanını 24’e çıkaran temsilcimiz ayrıca ligde 36. golüne ulaşarak beş grupta toplam 50 takımın yer aldığı İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Ligi’nin en skorer ikinci takımı oldu.

HEDEF MUTLAK 3 PUAN

TEMSİLCİMİZ, bu hafta ligin ilk devresinde deplasmanda 2-0 yendiği lider Gaziemir Gençlikspor’u ağırlayacak. Zirveyle arasında 4 puan bulunan Torkos, bu maçı kazanarak zirve yarışında elini güçlendirmek istiyor. Bu bağlamda hazırlıklara aralıksız devam eden Torbalıspor, Pazar günü oynanması beklenen maçta mutlak 3 puan hedefliyor.

AYRANCILAR DA DOLUDİZGİN

ÖTE yandan, Ayrancılar GSK evinde ağırladığı Gaziemir Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek, mücadele ettiği 5’inci grupta 24 puanla ikinci sırada yer aldı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.