SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torkos gümbür gümbür BAL’a gidiyor

Bu haber 14 Nisan 2023 - 5:54 'de eklendi.

Bölgesel Amatör Lig’e çıkma mücadelesi veren Torbalıspor, geçtiğimiz hafta sonu evinde ağırladığı Güzeltepe Gençlikspor’u 4-1 yenmişti. Torkos, bu hafta oynayacağı ve play-off grubunun final maçı olan Güzelbahçe Belediyespor maçından bir puan çıkarmayı başarırsa direkt Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak

BU yıl İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Ligi’nde başarılı bir sezon geçirerek Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için play-off’lara kalmaya hak kazanan Torbalıspor, play-off gruplarında da oldukça başarılı bir grafik çiziyor.

AVANTAJINI SÜRDÜRDÜ

GEÇTİĞİMİZ hafta evinde Güzeltepe Gençlikspor ile karşılaşan Torkos, maçta son derece etkili bir oyun sergileyerek rakibini 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Torkos aldığı bu sonuçla üst lige çıkma konusundaki avantajını sürdürdü.

BİR PUAN ÇIKARMAK YETERLİ OLACAK

BU hafta oynanacak olan İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Ligi Play-off Grupları final maçında Güzelbahçe Belediyespor deplasmanına çıkacak olan temsilcimiz bu maçtan bir puan çıkarması halinde direkt olarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.