SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOREMDER’in çabaları sonuç vermeye başladı!

Bu haber 25 Nisan 2022 - 4:47 'de eklendi.

TOREMDER’in çabaları sonuç verdi ve emlak sektöründe sıkıntılı bir süreç yaşanmasına neden olan firmalar ya mühürlendi ya da sicil iptali yapıldı.

TORBALI’DA vatandaşı yanıltmaya yönelik ilan ve söylemleri nedeniyle diğer emlak firmaları tarafından tepki toplayan sözde emlak firmalarına karşı adım atıldı. TOREMDER Başkanı Serkan Filiz, yaptığı açıklamada, uzun süren çalışmaların sonuç verdiğini anlattı.

FİLİZ, “Değerli meslektaşlarım, Torbalı’da faaliyetlerini ‘sıkıntılı’ şekilde sürdüren firmalara karşı İzmir İl Ticaret Müdürlüğü ile yaptığımız yoğun çalışmalar sonuç vermeye başladı. Bir firma mühürlendi, diğer firma sicil iptali yapıldı ve mühürlenecek. Şu an tüm firmalar emniyet ve belediye çalışması ile gereken yapılacaktır” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.