SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOREMDER firma ziyaretlerine aralıksız devam ediyor

Bu haber 20 Ekim 2022 - 1:24 'de eklendi.

TOREMDER Başkanı Serkan Filiz ve TOREMDER yöneticileri ile birlikte firma ziyaretlerine devam ediyor.

FİRMALAR ile karşılıklı istişare yapan Başkan Serkan Filiz, firmaların yetki belgelerini de kontrolünü yapıp, eksikler konusunda firmalara yardımcı da oluyor.

BU FİRMALARDAN GÜVENLE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ

TOREMDER Başkanı Filiz, “Gerçekleşen ziyaretler sonucunda, tüm belgeleri tam, taşınmaz ticareti yetki belgesine sahip Truva Gayrimenkul sahibi Barış Venceli, Saygın Emlak sahibi Şahin Şirin, Yatırım Emlak sahibi Hasan Kevzenoğlu ile bir araya geldik. Vatandaşlarımız, bugün ziyaretlerini yaptığımız bu firmalar ile güvenle alışveriş yapabilirler” dedi.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

TOREMDER Başkanı, sürekli ziyaretlerinin olacağını, TOREMDER olarak firmaların her zaman yanında olduğunu ve her konuda destek olunacağını sözlerine ekledi.

KAYMAKAM VE MUHTARLARLA, KAYIT DIŞI ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ YAPTIRIMLAR GÖRÜŞÜLECEK

AYRICA önümüzdeki hafta Torbalı Kaymakamı Ercan Öter’in davetiyle muhtarlar ile birlikte toplantı yapılacaklarını; bu toplantıda, köy yerlerinde gerçekleşen kayıt dışı çalışmalar ile ilgili yaptırımların görüşüleceğini dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.