SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOREMDER düğmeye bastı, yarın eylem yapacaklar

Bu haber 26 Ekim 2021 - 15:46 'de eklendi.

İlçenin tek emlakçı birliği olan TOREMDER, yarın Tapu Dairesi önünde eylem yapacak.

BAŞKAN Serkan Filiz, ilçede faaliyet gösteren bazı emlak firmalarına ateş püskürdü. Müşterileri kandırmaya yönelik ‘asılsız ilanlarla’ mağdur etmek isteyenlere karşı yarın ayaklanıyor. Saat 14.00’te Torbalı Tapu Dairesi önünde bir araya gelecek olan emlakçı esnafı ‘basın açıklaması’ yapacak.

TOREMDER Başkanı Filiz, Torbalı’da ulunan bazı emlak firmalarının sahte ve yanlış bilgilerle hazırladıkları ilanlarla müşteriyi yanıltmaya ve mağdur etme çabalarına sert tepki gösterdi.

TÜM EMLAK FİRMALARINI BASIN AÇIKLAMASINA DAVET ETTİ

MÜŞTERİLERİN yanı sıra diğer emlak firmalarının da bu ilanlar nedeniyle itibarlarının zedelendiğini söyleyen TOREMDER Başkanı Serkan Filiz, yanıltıcı ilanlarla müşterileri kandırmak isteyenlerin haricinde olan tüm diğer emlak firmalarını saat 14’te Tapu önünde toplanmaya davet etti.

‘ARTIK YETER’

“ARTIK yeter diyoruz” diye konuşan Başkan Filiz, “Emlakçıları lekelemeye çalışan, isimlerini kötüye çıkaran bu firmalara karşı artık birleşmek ve yumruğumuzu bir yere vurmak zorundayız. Bunlar böyle yaptıkça, kendilerine karşı herhangi bir eylemde bulunmadıklarını görünce daha da cesaretleniyorlar. Ama o kadar kolay olmayacak!” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.