SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOREMDER, denetmenler ile birlikte emlakçıları ziyaret edecek

Bu haber 29 Temmuz 2021 - 2:04 'de eklendi.

TOREMDER, yetki belge kontrolleri için İl Ticaret Denetmenleri ile ziyaretlere başlıyor. Torbalı bölgesinde bulunan Ayrancılar, Pancar ve civar mahallelerde hem denetim hem de üye ziyaretlerinde bulunacak olan TOREMDER’in amacı, ilçede emlak sektörüne düzen, kalite ve kurumsallık getirmek. Ayrıca Torbalı Emlakçılar Derneği yönetimi, yeni üye olacak emlak firmalarıni da sektöre tanıtacak. Ziyaretlerde tüm firmaların sıkıntıları sorunları ele alınacak, destek verilecek. Bu hafta başlayacak olan ziyaretler; Başkan Serkan Filiz, Başkan Yardımcısı Mustafa Toprak, Ayrancılar bölgesi Başkan Yardımcısı Fatma Fidansoy, TOREMDER yöneticileri ve denetmenler tarafından gerçekleştirilecek.

YETKİ ALMAYAN ALAMAYAN FİRMALAR İLE İLGİLİ GEREKLİ TESPİTLER YAPILIYOR

Başkan Filiz, “Yeni kanunla emlak sektöründe faaliyet gösteren firmalar, kanunun yerine getirdiği yükümlülükleri yerine getirmek kaydı ile yetkilendirildi. Sektörü kayıt altına almak kurumsallık ve kalite getirmek amacıyla başlatılan uygulamalar, Torbalı merkezde yüzde 70 oranında etkili oldu. Amacımız ilçemizde bu rakamı yüzde 100’e çıkarmak. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yetki almayan alamayan firmalar ile ilgili gerekli tespitler ve çalışmalar TOREMDER yönetimi ve yetkili denetmenler ile tespiti yapılıyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.