SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOREMDER, Ayrancılar’daki üç firmaya ‘yetki’ verdi

Bu haber 27 Nisan 2018 - 7:45 'de eklendi.

TORBALI Emlakçılar Derneği Ayrancılar bölgesinde faaliyet gösteren üç emlak firmasını ‘bölge sorumlusu’ olarak görevlendirdi. Ayrancılar, Yazıbaşı ve Pancar bölgesindeki üye kayıt işlemleri ve üyelerin sorun ile sıkıntılarını çözmede aracı olarak görevlendirilen firmalarla dün Dernek Başkanı Serkan Filiz ve yönetim kurulu üyeleri görüştü. Üç mahallede ortalama 60’ın üzerinde yasal emlak firmasının faaliyet gösterdiğini anlatan TOREMDER Başkanı Filiz, “Görevlendirmede bulunduğumuz bu üç emlak firması; Ayrancılar ve Pancar bölgesindeki firmaların sorunlarını sıkıntılarını ve üyelik çalışmaları için faaliyetlerde bulunup, merkez yönetim ile birlikte ortak hareket edecekler” diye konuştu.

TORBALI, YÜZÖLÇÜMÜ OLARAK BİRÇOK İLİ GERİDE BIRAKIYOR

AYRANCILAR’IN köklü ve güvenilir firmalarından Başkent Emlak Gayrimenkul Sahibi Mehmet Özkök, Umut Emlak Gayrimenkul sahibi Ali İhsan Candaş ve Buket Emlak Gayrimenkul sahibi Fatma Fidanboy artık TOREMDER’in yetkisine sahip oldular” dedi. Bu üç firmanın Ayrancılar TOREMDER Bölge Sorumluları olarak resmiyette görevlendirildiğini anlatan Başkan Serkan Filiz, “Torbalı’nın bir ucundan diğer ucuna 42 kilometrelik mesafeye sahip. Yüzölçümü olarak da birçok ili geride bırakıyor. Böylesine devasa ve hızla büyüyen bir ilçedeki tek emlakçılar derneğiyiz” dedi.

‘YÖNETİM TOREMDER’DE OLACAK’

DERNEK Başkanı Filiz sözlerini şöyle sürdürdü; “Kontrol etmekte sorun yaşayacağımızı düşünerek ilçeyi ikiye bölmek ve diğer bölgemizde bulunan emlakçıları yetki belgesi verdiğimiz firmaların kontrol etmesini istedik. Ancak yönetim, TOREMDER’in kontrolünde olacak ve birlikte ortak hareket edilecek. Böylelikle kısa zamanda bölge kontrol altına alınacak. Bölge çalışması gittiğinde, başkan ve yönetim Ayrancılar ve Pancar’daki firmaları tek tek ziyaret edip, üyelerine gereken hizmetin devamını sağlayacaklar. Bugün görevlendirdiğimiz arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, önümüzdeki haftadan itibaren çalışmalara başlanacak” şeklinde konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.