SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’yı yeşile doyuran alanlar

Bu haber 23 Haziran 2022 - 3:13 'de eklendi.

Torbalı’nın dört bir yanında bulunan yeşil alanlar ilçeye adeta nefes aldırıyor.

TÜM ilçede yeşil alan miktarını sürekli arttıran belediye çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çocukların güvenle oyun oynayacağı park alanı, yetişkinlerin nefes alıp spor yapabileceği sosyal bir alan için çalışmaların hızla devam ettiği yeni yaşam alanları, ilçe sakinlerini ağırlamak için bekliyor.

İLÇENİN doğa ile iç içe daha yaşanabilir ve daha modern bir görünüme kavuşması için yürütülen çalışmalar çerçevesinde birçok yeşil alanın içerisinde, oyun grupları ve oturma alanları yerleştirildi. İnşa edilen park, mahallelere nefes aldırırken, vatandaşların da bir araya gelmesine imkan sağlıyor.

YEŞİLİ HUZUR VERİYOR, NEFES ALDIĞINIZI HİSSEDİYORSUNUZ.

TORBALILI vatandaşlar, “Kentin merkezinde yeşillikler içinde güzel birçok yer var. Yeşili huzur veriyor, nefes aldığınızı hissediyorsunuz. Kış mevsiminde olduğu kadar özellikle ilkbaharda bir başka oluyor” dediler.

GERÇEKLEŞTİRİLEN ve yürütülen yeşil alan projeleri ile kişi başına düşen yeşil alan miktarını her geçen gün daha da artırıyor. Yağış olmadığı günlerde belediye tarafından düzenli olarak sulanan yeşil alanlar bulunduğu mahalleye adeta nefes aldıran bölgeler olarak öne çıkıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.