SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’yı yasa boğan Onur Varol için lokma döküldü

Bu haber 02 Mart 2021 - 8:54 'de eklendi.

2018 yılında genç yaşta vefat eden Torbalı’nın güler yüzlü genci Fahri Onur Varol’un ölüm yıldönümünde ailesi tarafından lokma döküldü.

Ölümüyle Torbalı’yı yasa boğan Onur Varol için Tepeköy Mahallesi’nde cadde üzerinde dökülen lokmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken hayır duası ettiler. Babası Mustafa Varol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

“Bugün oğlumun vefatının 3. yıldönümü… Seni çok özledik oğlum, gidişin çok erken oldu. Gençliğinin en güzel çağında sana doyamadan bırakıp gittin. Rabbim seni, bizden çok seviyormuş, seni aldı götürdü yuvamızdan. Belki bir sınavdan geçtik, sabrımız ölçüldü.

Her şeyin en iyisini O bilir! Mekanın cennet olsun, Torbalı’nın gülen yüzü, iyilik meleği oğlum. Mekanın cennet olsun, ışıklar içinde uyu, yıldızlar yoldaşın olsun.  Bugün oğlum için Tepeköy Mahallesi’nde sene hayrını yaptık. Bizi yalnız bırakmayan başta ailemize, akrabalarımıza, arkadaşlarına ve dostlarımıza teşekkür ederim” sözlerine yer verdi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.