SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’yı saran lezzet! Paket servisiyle hizmetinizde…

Bu haber 29 Ocak 2021 - 9:28 'de eklendi.

Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Pizza Tomato, Covid-19 kısıtlama sürecinde paket servisine devam ediyor. Deneyimli firma, paket servisinde envai çeşit menü seçeneği ile hizmet veriyor.

KORONAVİRÜSLE mücadele önlemleri kapsamında içişleri bakanlığınca yayımlanan genelgeye göre lokanta ve restoran gibi işletmeler paket servis hizmetine devam ediyor. Torbalı’da sektörün öncülerinden olan Pizza Tomato da kısıtlama sürecinde paket hizmetini yoğunlaştırdı.

SAAT 10:00 İLE 20:00 ARASINDA HİZMETİNİ SÜRDÜRECEK

HAFTA içinin yanı sıra, tam gün kısıtlamalarının uygulanacağı cumartesi ve pazar günleri de saat 10:00 ile 20:00 arasında hizmetini sürdüren Pizza Tomato’nun sahibi Hüseyin Bayrak, “Pandemi sürecinde açıklanan kısıtlama kararları doğrultusunda hizmetimizi paket servisini sürdürüyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.