SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’ya yaz erken geldi!

Bu haber 02 Nisan 2024 - 7:51 'de eklendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden aktarılan verilere göre; Torbalı’da hafta boyunca sıcak hava etkisini gösterecek.

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre; Torbalı’da kent merkezinde hafta boyunca güneş etkisini hissettirecek. Haftaya gün içi sıcaklığı olarak ortalama 30°C ile başlayan ilçe merkezinde, gece sıcaklığının ise 10°C civarında olacağı tahmin ediliyor.

HAFTA boyunca açık olması beklenen hava için uzmanlar uyarılarda bulundu. Uzmanlar, sıcak hava sebebiyle hava geçişlerinden dolayı mevsimsel grip vakalarına karşı dikkatli olunması yönünde uyardı.

‘BAYRAMA KADAR YAZ, BAYRAMDAN SONRA SERİNLİK’

SOSYAL medyadan yaptığı açıklamada; “Bahar-yaz havası bayrama kadar devam edecek. Sıcaklıklar Çarşamba 2-3 derecelik düşüşle bayrama kadar 25-26 derecelerde sabitlenecek. Bayramdan sonra havalar serinleyecek. Yağış konusu ise belli değil” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.