SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’ya yatırım, memleketine değer: Tarık Çakır’dan hem ekonomik hem kültürel katkı

Bu haber 18 Ekim 2025 - 1:03 'de eklendi.

Ülke genelinde inşaat sektöründe önemli yatırımlara imza atan Bahçeşehir Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Çakır, sadece iş dünyasındaki başarılarıyla değil, sosyal sorumluluk bilinciyle de öne çıkıyor.

SON 7 yılda Torbalı’da yaptığı toplu konut projeleriyle ilçenin gelişimine büyük katkı sağlayan Çakır, aynı zamanda sosyal ve kültürel faaliyetlerin de güçlü bir destekçisi.

SİVAS Dernekler Federasyonu Başkan Vekilliği, Ege Bölgesi İlbeyli Yörük Türkmenler Dernek Başkanlığı ve İstanbul Sivas Platformu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdüren Çakır, bu alandaki gönüllü çalışmalarıyla da tanınıyor.

GEÇTİĞİMİZ bahar aylarında, memleketi Sivas’ın İlbeyli yöresindeki Durdulu Köyü’nde  düzenlenen  bahar şenliği ve yine Sivas’ta düzenlenen 11. İlbeyli Yörük Türkmen Festivali’nin sponsorlarından biri olarak yer alan Tarık Çakır, kültürel değerlerin yaşatılması adına önemli bir destek sundu.

TOPLUMLA iç içe olmayı önemseyen Çakır, “İş dünyasındaki başarı, ancak toplumsal fayda ile anlam kazanır. Hem köklerimize sahip çıkmak hem de yaşadığımız şehirlerde değer üretmek en büyük hedefim.” sözleriyle yaklaşımını özetliyor.

BAHÇEŞEHİR Yatırım’ın farklı şehirlerdeki konut ve kentsel dönüşüm projeleriyle büyümeye devam ettiğini belirten Çakır, önümüzdeki dönemde Torbalı’da da yeni yatırımlara hazırlanıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.