SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’ya üç yeni mahkeme kuruldu

Bu haber 04 Nisan 2024 - 8:10 'de eklendi.

Adalet Bakanlığı’nın 2 Nisan tarihli yazısına göre, Ağır Ceza Mahkemeleri, İş Mahkemeleri ve Ticaret Mahkemelerinin Torbalı’da kurulmasına onay çıktı.

SEÇİM öncesinde Torbalı’ya gelen ve AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar’la birlikte vatandaşlarla buluşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çağlar’ın kendisine Torbalı Adliyesi’ndeki iş yükünü hatırlattığını ve ilçeye Ağır Ceza Mahkemeleri, İş Mahkemeleri ve Ticaret Mahkemeleri yönünde bir talepte bulunduğunu, Çağlar’ın bu talebini değerlendireceklerini açıklamıştı. Seçimin hemen ardından Torbalı’nın beklediği müjde geldi. Adalet Bakanlığı’nın 2 Nisan tarihli yazısına göre, söz konusu mahkemelerin ilçede kurulmasına onay çıktı.

AĞIR CEZA, İŞ MAHKEMELERİ VE TİCARET MAHKEMELERİ İÇİN İZMİR’E GİTMEYE GEREK KALMAYACAK

ADALET Bakanı Yılmaz Tunç’un onayıyla ilçede açılacak yeni mahkemeler sayesinde, ilçedeki vatandaşlar İzmir merkeze gitmeye gerek kalmayacak. Bunun dışında çevre ilçelerden de vatandaşlar Torbalı’ya gelerek, adli iş ve işlemlerini yaptırabilecek. İlçede yıllardır var olan bu talebin yerine getirilmesi ve önemli bir sorunun çözülmesi, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve Özgür Erman Çağlar’ın yakın takibiyle gerçekleşmiş oldu. Öte yandan, yeni mahkemelerin açılmasıyla birlikte, Torbalı Adliyesi’ne bir ek bina da kazandırılacağı ifade edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.