SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’ya ‘sosyal market’ açılacak

Bu haber 06 Eylül 2021 - 0:20 'de eklendi.

Çiğli, Konak ve Karabağlar’ın ardından Torbalı’da da belediye ve Kızılay Konak Şubesi işbirliğiyle “Sosyal Market” açılacak. Belediye Başkanı Mithat Tekin le Kızılay Konak Şubesi Başkanı Ömür Şanlı, prosedür tamamlanınca, marketin birkaç ay içinde hizmete gireceğini bildirdi.

GERÇEK anlamda ihtiyaç sahiplerinin gıda maddesinden iç çamaşırına, ayakkabıdan kırtasiye ürününe kadar tüm ihtiyaçlarının yer aldığı Sosyal Market projesi, yakında Torbalı’da da hayat bulacak. Kızılay Konak Şubesi ile Torbalı Belediyesi işbirliğinde açılacak ilçedeki Sosyal Market’in, prosedürün tamamlanmasının ardından birkaç ay içinde faaliyete geçmesi bekleniyor.

ÖMÜR ŞANLI, BAŞKAN MİTHAT TEKİN İLE GÖRÜŞTÜ

KIZILAY Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i makamında ziyaret ederek, “Sosyal Market” projesini anlattı. Başkan Tekin, böylesine anlamlı bir projeye ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi. Konuyu belediye meclisine taşıyıp üyeleri bilgilendirdikten sonra Sosyal Market için yer temin edeceklerini belirten Başkan Tekin, “Hayırseverlerimizin, sanayi bölgesindeki işadamlarımızın bağışlarıyla, Torbalı ve çevresindeki ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak, buna vesile olmaktan gurur duyarız” ifadesini kullandı.

ŞANLI: SOSYAL MARKETİMİZDE PARA GEÇMİYOR

KIZILAY Konak Şubesi Başkanı Ömür Şanlı ise Sosyal Market projesi ve Torbalı’da kurulacak mağazayla ilgili şu bilgileri aktardı: “İçinde gıda ürünlerinden giysiye kadar her şeyin yer aldığı Sosyal Marketlerimiz, ihtiyaç sahiplerinin hizmetinde. Çiğli, Konak ve Karabağlar’da açtığımız marketlerden yüzlerce insanımız ihtiyaçlarını yararlanıyor. İnce eleyip sık dokuyarak tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine, 150 liraya tekabül eden 150 puan yüklüyoruz ve hak sahipleri, o kartla marketlerimizden alışverişlerini yapıyorlar. Sosyal Marketimizde para geçmiyor. Yaşlı veya engellilere de telefon ediyoruz, ihtiyaçlarını soruyoruz ve ihtiyaçlarını torbalayıp evlerine, ayaklarına kadar götürüyoruz. Torbalı’da da ciddi anlamda ihtiyaç sahibi var.

MİTHAT Tekin başkanımız, teklifimizi tereddütsüz kabul etti. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz. Torbalı’daki sanayi kuruluşlarından, ilçemizdeki hayırseverlerden gelen bağışlar, tamamen bu ilçedeki Sosyal Market için değerlendirilecek. Projemiz Torbalı Belediye Meclisi’nde görüşüldükten sonra yer gösterilecek ve marketi donatmaya başlayacağız. Torbalı Belediyesi’nden ayrıldım, henüz Konak sınırlarına girmeden beni aradılar, Çiğli ve Konak belediyeleriyle yaptığımız protokolü istediler. Bu ilgi bize gösteriyor ki, süreç çok hızlı ilerleyecek. Torbalı Belediye Meclisi’nin değerli üyelerine, katkıları için şimdiden teşekkür ediyorum. Çok yakın bir zamanda Torbalı Sosyal Market’imizi açacağımızı ümit ediyorum.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.