SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’ya olan ilgi her geçen gün artıyor

Bu haber 07 Nisan 2023 - 6:26 'de eklendi.

Hızlı inşaatlaşmanın yaşandığı Torbalı’daki fahiş kiralar istatistiklere de yansımaya başladı. Torbalı, İzmir’de kiraların en fazla arttığı ilçeler arasında ilk sırada yerini aldı

TORBALI konut sayısındaki artışın yanı sıra yüksek kiraları ile de İzmir’de ilk sıralara yerleşti. İzmir’in uydukentlerinden Menderes, Aliağa, Gaziemir, Bergama ve Torbalı kiralıklarda en fazla prim yapan bölgeler oldu. Kiralık konut metrekare fiyatı geçtiğimiz yıl arttı. Depremin etkisiyle Torbalı’ya gelen depremzedelerle birlikte kira fiyatları tavan yaptı.

AYRICA İZBAN’ın İzmir’e ulaşımı kolaylaştırması Torbalı’ya olan ilgiyi daha da arttırdı. Kira fiyatları en yüksek bölgeler Sadık İleri Bulvarı ve Muzaffer Kebapçıgil Koruluğu civarı. En çok kiralık ev talebi okullara yakın bölgelerde oluşuyor.

KİRALARIN en yüksek olduğu bölgelerin başında Ertuğrul Mahallesi, Alpkent, Koruluk civarı ve Torbalı Mahallesi geliyor.

İLÇEDE binlerce yeni dairenin yapımı devam ededursun, ev sahipleriyle kiracılar arasında sıkı bir pazarlık yaşanıyor. Müstakil ev bulmanın hayal olduğu şu günlerde, vatandaşlar sıfır daire alabilmek için sürekli piyasa araştırması yapıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.