SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’ya müjde! Özel Eğitim Uygulama Okulu açılıyor

Bu haber 01 Ağustos 2023 - 7:55 'de eklendi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca ihalesi gerçekleşen ve yer tahsisi yapılan Özel Eğitim Uygulama Okulu Subaşı Mahallesi’nde açılıyor. İhaleye çıkan ve onayı gerçekleşen okulun yer teslimi geçtiğimiz günlerde yapılırken, eski Subaşı İlk ve Ortaokulu yerine yeni okulun inşaatına başlandı.

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Özel Eğitim Okulunun haberini Torbalı’ya müjdelerken, “Torbalı’mız ticaretiyle, tarımıyla, sanayisiyle ve eğitimiyle gün geçtikçe gelişen ve ilerleyen metropol bir şehir olma yolunda ilerliyor. Her yıl yaklaşık 10 bin göç alan ilçemizde, 2 bin öğrenci eğitim öğretim sistemimize dahil oluyor. Artan nüfus ve öğrenci sayısıyla birlikte okul ihtiyacı da doğru orantılı artmaktadır. Dolayısıyla özel gereksinimleri olan öğrencilerimizin sayısı da buna bağlı olarak artmakta ve bu doğrultuda Özel Eğitim Okulu ihtiyacı doğal olarak oluşmaktadır.

‘ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU’NUN MÜJDESİNİ VERMEKTEN GURUR DUYUYORUM’

İLÇEMİZ bünyesinde olan Rehberlik Araştırma Merkezi, Şehit Feridun Yılmaz Özel Eğitim Uygulama Okuluyla verdiğimiz eğitimlerle öğrencilerimizin gelişimlerini desteklerken, güzel Torbalı’mıza özel gereksinimli çocuklarımız için yeni bir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun müjdesini vermekten gurur duyuyorum.

‘YAKINDAN BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIM’

BAKANLIĞIMIZIN yürüttüğü bu projeyi fazlasıyla önemsiyor ve yakından bizzat takipçisi olacağım. Özel Eğitim Uygulama Okulunun yaklaşık bir sene içerisinde eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacağını da büyük bir heyecanla güzide halkımıza müjdeliyorum” dedi. Müdür Tosun, öte yandan inşaatı başlayan okulda yerinde incelemelerde bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.