SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’ya hizmet yağacak

Bu haber 18 Mart 2024 - 0:42 'de eklendi.

31 Mart yerel seçimlerine iki hafta kala Torbalı’ya bakan ziyaretleri devam ediyor. Daha önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Son Başbakan Binali Yıldırım’ın geldiği Torbalı’ya önceki gün de Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı gelerek Fetrek Çayı ıslah projesinde incelemelerde bulundu.

31 MART yerel seçimlerinden sonra Torbalı’da yeni bir dönemin başlaması, hükümet destekli projelerle Torbalı’nın hem İzmir’in hem de Türkiye’nin parlayan yıldızı olması bekleniyor.

YEREL VE GENEL İKTİDAR BİR OLACAK, TORBALI’YA HİZMET YAĞACAK

CUMHUR İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar’ın 15 ana başlık altında açıkladığı 114 projenin hükümet desteği ile kısa sürede hayata geçirilmesi bekleniyor. Torbalı’yı ziyaret eden bakanlar da bu projelere desteklerini açıkladılar. Torbalı’da yerel ve genel iktidarın el ele vermesiyle altyapı, üstyapı, şehirleşme, eğitim, sağlık, ulaşım konuları başta olmak üzere birçok hizmetin ilçeye kazandırılması bekleniyor. Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, gençlere, kadınlara, öğrencilere, emeklilere yönelik projeleriyle dikkat çekiyor. “Biz yaptık, yine yaparız” sloganıyla seçim kampanyasına devam eden Çağlar’ın, ilçenin kanayan yarası haline gelmiş olan sorunları çözüp, ilçenin gelecek yıllarına hitap edecek birçok projeyi hayata geçirmesi bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.