SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’ya ‘butik kurs’ merkezi

Bu haber 10 Mart 2018 - 7:04 'de eklendi.

TORBALI’DA kaliteli eğitimin yeni adresi Deniz Akademi Kurs Merkezi, lise kademesi öğrencileri ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için iddialı geliyor. Torbalı’nın idealist ve başarılı iki matematik öğretmeni tarafından kurulan Deniz Akademi, bireye özgü eğitim modeli ile ilçemizde eğitim sektörüne yeni bir kapı açıyor. Alışılagelmiş dershanecilik anlayışından farklı bir sistem kurduklarını belirten Deniz Akademi Kurucusu Erdem Tünaydın, “Bizler uzun zamandır dershanelerde, etüt merkezlerinde, özel okullarda yani eğitim sektörünün odağında olan öğretmenleriz. Eğitim sistemini objektif bir şekilde değerlendirebilmek çok önemli. Bizler de şu anki sınav sistemini en ince ayrıntısına kadar biliyor; artılarını eksilerini görebiliyoruz. Hedeflerimizi buna göre belirliyoruz. Her öğrencinin akademik potansiyeli dolayısıyla eğitimdeki ihtiyacı da farklıdır. Öğrencilere ihtiyacı olan eğitimi vermek için uzman öğretmen kadromuzla, Deniz Akademi olarak yola çıktık” dedi.

AKILLI TAHTA TEKNOLOJİSİ İLE DESTEKLENEN 10-12 KİŞİLİK ÖZEL SINIFLAR

BUTİK bir eğitim kurumu olduklarını ifade eden Deniz Akademi Kurucu Müdürü Ulaş Günseli, “Akıllı tahta teknolojisi ile desteklediğimiz 10-12 kişilik özel sınıflarımızda derslerimiz çok daha aktif ve verimli geçiyor. EİS yayın grubu desteği ve farklı yayınların deneme sınavları ile Torbalı’nın deneme sınavı ihtiyacını karşılamış oluyoruz. Deneme sınavları sınavlara hazırlık sürecinin önemli bir parçasıdır. Deniz Akademi birçok yayının Torbalı’daki sınav merkezi oldu. Sene içinde güncel sınav sistemine uygun, farklı yayınların denemelerini uygulayacağız. Gerçekçi bir ölçme değerlendirme başarının en önemli unsurudur. Burada önemli olan öğrencilerin kendilerini tanımaları ve eksikliklerini keşfederek, tamamlayarak ilerlemeleridir. Bireysel destek ve kişiye özel rehberliğimiz ile öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

“EĞİTİM, İDEALİST EĞİTİMCİLERİN İŞİDİR”

2018 YKS’ye az bir zaman kala özellikle üniversiteye hazırlık gruplarının yoğun talebi neticesinde hazırlık çalışmalarına başladıklarını belirten Ulaş Günseli, “Eğitim, idealist eğitimcilerin işidir. Senelerdir üniversiteye öğrenci hazırlıyoruz. Birçok öğrencimiz mezun olup mesleğe başladı bile. Bir şeyleri doğru yaptığımıza inandığımız için şimdi buradayız. Eğitim uçsuz bucaksız denizdir; bizler de bu geminin kaptanlarıyız. Bize güvenenlerle başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz” diye sözlerini tamamladı.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.