SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’ya bu yakışır! Yenilgisiz lider Torkos

Bu haber 08 Şubat 2024 - 23:04 'de eklendi.

Güventaş Hazır Beton İzmir Süper Amatör Lig 4. Grup’ta şampiyonluğunu ilan eden Torbalıspor, deplasmanda Güzelbahçe Belediyespor’u 4-1 mağlup etti.

TORBALISPOR aldığı bu galibiyetle 59 puana ulaşırken, Güzelbahçe Belediyespor ise 42 puanda kaldı ve averajla haftayı 3.sırada tamamladı.

YENİK düştüğü maçı 4-1 kazanan Torbalıspor, 2 hafta önce şampiyonluğunu ilan etmişti. Güzelbahçe Belediyespor ise aldığı bu mağlubiyetle önemli avantaj kaybetse de haftaya alacağı galibiyetle adını Play-Out’lara yazdıracak.

KARŞILAŞMANIN henüz 2. dakikasında Güzelbahçe Belediyespor Koray Şengül’ün golü ile 1-0 öne geçti. Yediği golle şoke olan Torbalıspor oyuna ağırlığını koydu ve 35. dakikada Mehmet Enes Öztürk ile 37’de Oğuzhan Çevik’in golleri ile devreyi 2-1 önde tamamladı.

İKİNCİ yarının hemen başında 46’da Osman Tukul skoru 3-1’e getirdi ve takımını rahatlatan golün sahibi oldu. 78. dakikada son sözü Furkan Parsak söyledi ve Torbalıspor deplasmandan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. Ekibimiz son maçını ise haftasonu kendi evinde Çırpı Doğan Spor ile yapacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.