SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’ya 360 Milyonluk dev yatırım

Bu haber 22 Nisan 2024 - 0:03 'de eklendi.

Torbalı’ya bir kamu yatırımı daha kazandırıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Torbalı’ya kazandırılan 360 Milyonluk dev yatırımın ihalesi yapıldı, birkaç gün içinde ilk kazma vurulacak.

TORBALI İlçe Kaymakamı Ercan Öter ile beraber proje alanında incelemelerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı’nın kamu yatırımları ile kalkınmaya devam edeceğini söyledi.

BİRÇOK İLDE EŞİ-BENZERİ OLMAYAN PROJE TORBALI’YA YAPILIYOR

TORBALI Yedi Eylül Stadı ve Kapalı Spor Salonu’nun yenileneceği proje kapsamında bir adet yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, içerisinde spor salonu da bulunan bir adet Gençlik Merkezi, iki bin kişilik betonarme tribün, tenis kortu, geceleri de müsabaka oynanabilecek aydınlatma sistemi ve çevre düzenlemesi yapılacak. Proje kapsamında futbol sahası da yenilenecek. Proje bedeli 239 Milyon 240 Bin Lira olarak açıklandı.

Buna ek olarak Kapalı Spor Salonu’nun bulunduğu alanda da AB standartlarında Bin kişilik modern bir kapalı spor salonu inşa edilecek. Bu projenin de değeri 120 Milyon Lira olarak açıklandı. İki projenin toplam değeri yaklaşık olarak 360 Milyon Lira. Proje tamamlandığında bu kompleks Torbalı’nın spor merkezi olacak.

KAYA, “BİZ TORBALI’YA HİZMET ODAKLI BAKIYORUZ”

TORBALI’NIN kamu yatırımları ile gelişmeye ve kalkınmaya devam edeceğini belirten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Muratbey Mahallemizde yer alan yaklaşık 25 dönümlük alanda iki adet projemiz aynı anda başlıyor. Toplam değeri 360 Milyon Lira’yı bulan bu yatırım ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Biz Torbalı’ya her zaman hizmet odaklı baktık, bakmaya devam edeceğiz. Bugün ilçemizde eser namına, hizmet namına gösterebileceğiniz her yatırımın arkasında hükümetimizin, bakanlıklarımızın, bizlerin imzası var. Biz bugünlere hizmetlerimizle, eserlerimizle geldik.

Bu konuda hemşehrilerimize karşı yüzümüz ak, alnımız açık çok şükür. Muratbey Mahallemize kazandıracağımız dev spor kompleksi ilçemizin en az 50 yıllık ihtiyacını karşılayacaktır. İlçemize, hemşehrilerimize, gençlerimize, evlatlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Torbalı halkı hizmetin en iyisine, en güzeline layıktır” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.