SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor’da elde ettiği tecrübeyle ‘üst lige’ tırmandı

Bu haber 13 Eylül 2023 - 8:29 'de eklendi.

Bu sene, Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Torbalıspor, geçtiğimiz sezon bünyesinde top koşturan bir futbolcusunu 2. Lig’de mücadele eden takıma gönderdi.

28 NİSAN 2002’de doğan ve sağ bek pozisyonunda görev yapan Mahmut Şat, 2. Lig’de mücadele eden Somaspor’a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon BAL Ligi’ne çıkmayı çok az bir farkla kaçıran takımda yer alan, gösterdiği performans ile Torbalıspor’lu taraftarın sevgisini kazanan Mahmut Şat’ın başarısını üst liglerdeki takımlar da gördü.

TORBALI’DA ELDE ETTİĞİ TECRÜBEYLE ÜST LİGE TIRMANDI

TORBALISPOR’DA elde ettiği tecrübe ve birikimi sayesinde bir üst basamağa tırmanan başarılı futbolcunun transferi ise gururlandırdı. Somaspor’un son oynadığı karşılaşmada sonradan oyuna girip bir de gol atan Mahmut Şat, yeni takımının değişmezlerinden biri olacağını da gösterdi. Torbalı’da yetişen ve üst liglerde oynama şansı yakalayan futbolcuların başarısı sevindiriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.