SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor’a nazar değdi

Bu haber 22 Kasım 2022 - 7:56 'de eklendi.

Üst üste aldığı galibiyetler ile haftalardır zirvede bulunan Torbalıspor, önceki gün oynadığı Yeşilyurtspor maçında şanssız bir yenilgi aldı.

NEVZAT Güzelırmak İzmir Süper Amatör Lig 4.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı beyazlı ekibimiz, deplasmanda Yeşilyurtspor’a 2-0 mağlup oldu. Yeşilyurtspor, grup lideri ve maçında favorisi olan Torbalıspor’u 2-0 yenerek haftanın sürprizini yaptı ve 12 puana ulaşarak 6.sıraya yükseldi.

TORBALISPOR ise aldığı mağlubiyetle 18 puanda kalarak liderlik koltuğunu Gaziemirspor’a kaptırdı ve 3. sıraya geriledi. Mücadeleye istekli ve hızı başlayan Torbalıspor, rakibi Yeşilyurtspor’un dirençli futbol sergilemesi ile ilk yarıda istediği golü bulamayınca devre 0-0 sona erdi.

İKİNCİ yarıda yine iki ekipte ortada futbol sergileyince 70.dakikada Doğan Tarakçı’nın golü ile Yeşilyurtspor 1-0 öne geçti. Bu golden 15 dakika sonra kontra ataktan Yeşilyurtspor Furkan Yılmaz’ın golü ile sahadan 2-0 üstünlükle ayrıldı.

BAŞKANLAR BAŞARI DİLEDİ

MÜCADELE öncesi Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Emre Hamarat ve Torbalıspor Kulüp Başkanı Batuhan Arslan bir araya geldi ve birbirlerine başarı diledi.

YEŞİLYURTSPOR 11’i; Onur Keser, Baran Süzer, Doğan Tarakçı, Sertaç Sarıkaya, Oğuz Heves, Emre Zeytünlü, Enes Ortaç, Fatih Polat, Şevket Aydın, Eltun Sipahi, Mahsun Aydın

TORBALISPOR 11’i; Mehmet Gülmez, Mahmut Şat, Alparslan Boyraz, Cemal Kavalcı, Uğur Özger, Metin Salih Aktürk, Erdoğan Karakuş, Ali Kartal, Durmuş Erol, Eren Türkmen, Ramazan Yardımcı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.