SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor’a hakem darbesi!

Bu haber 02 Ocak 2023 - 0:28 'de eklendi.

Torbalıspor için kritik önem taşıyan ve Torbalı 7 Eylül Stadı’nda oynanan Menderes Belediyespor maçına hakem hataları damgasını vurdu. Hakem kararlarının skora doğrudan etki ettiği maçta Torkos sahadan 2-1 mağlup ayrıldı

İLÇE halkının ile Torbalıspor’un bir hafta boyunca kenetlendiği ve galibiyet parolasıyla çıktığı maça Torbalısporlu oyuncular, ilçemizde yaşayan ve SMA Tip-2 hastası Azra Güngör’e destek pankartıyla çıktı. Maçın ilk dakikalarından itibaren bariz hakem hataları tribünlerde rahatsızlığa neden olmaya başladı.

KENTİN kenetlendiği, tüm siyasilerin, Kaymakam Ercan Öter, Belediye Başkanı Mithat Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Çevre, Enerji ve Kent Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Cevat Eren Arslan, CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, CHP Torbalı Gençlik Kolları Başkanı Canberk Genç, DEVA Partisi Torbalı İlçe Yönetimi ile birlikte çok sayıda siyasi parti ve STK temsilcisinin şehrin takımını desteklemek için tribünde yerini aldı.

MÜSABAKANIN ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Torkos ikinci yarıda yakaladığı beraberlik golü sonrasında galibiyet için bastırırken maçın son dakikasında savunmada verdiği açık, hakemin hatalı kararlarıyla da birleşince temsilcimiz tekrar geriye düştü. Menderes’in son dakikada bulduğu golle maç sona ererken Torkos, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.