SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı

Bu haber 14 Kasım 2022 - 8:43 'de eklendi.

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Torbalıspor, bu hafta evinde ağırladığı Eşrefpaşaspor’u 4-0 yendi. Torkos bu sonuçla galibiyet serisini 6 maça, puanını ise 17’ye çıkararak ligdeki liderliğini korudu

İZMİR Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ilçe temsilcimiz Torbalıspor, bugün evinde Eşrefpaşaspor ile karşılaştı. Rakibini 30. dakikada Cemal, 45+2. dakikada Ali Kartal 85 ve 83 dakikalarda Mümin ile bulduğu gollerle 4-0 yenen Torkos, aldığı bu sonuçla ligdeki galibiyet serisini 6’ya puanını ise 18’e yükselterek ligdeki liderliğini de korumuş oldu.

TEPEKÖYLÜLER taraftar grubunun maç boyu alkışlarla ve tezahüratlarla desteklediği Torbalıspor, oyunuyla taraftarlara da keyif verdi. Öte yandan Torkos’un vakit kaybetmeden önümüzdeki hafta deplasmanda karşılaşacağı Yeşilyurtspor maçının hazırlıklarına başlayacağı öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.