SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor, yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı

Bu haber 02 Ocak 2024 - 1:35 'de eklendi.

İzmir Güventaş Hazır Beton Süper Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Torbalıspor, Gümüldürspor’u kendi evinde 4-1 yendi.

LİGDE oynadığı 12 maçta 11 galibiyet 1 beraberlik alan Torbalıspor, çıktığı 13. maçında da yenilmezlik serisini sürdürdü.

SEZONA şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve bu hedef doğrultusunda kadrosuna ve teknik heyetine ciddi takviyeler yapan Torbalıspor, İzmir Güventaş Hazır Beton Süper Amatör Lig’de geride bıraktığı 13 haftada çıktığı tüm maçları kazanarak ulaşılması güç bir rekora imza atmayı başardı. Önceki gün oynadığı son maçında ise Gümüldürspor’a sahayı dar etti ve galibiyet elde etmeyi başardı. Birçok pozisyondan da yararlanamayan kırmızı beyazlı ekibimiz, liderliğini ise sürdürmeye devam etti.

OLDUKÇA başarılı bir sezon geçiren Torbalıspor, kalesini de adeta etten duvarla ördü. Maç başına 3 gol ortalamasıyla oynayan Torbalıspor, sezon başından beri rakip fileleri 40 defa havalandırırken kendi kalesinde ise sadece altı gol gördü. Lige ulaştığı 37 puan ve 34 averaj ile grubun favorisi konumunda bulunan Torkos, Gümüldürspor’u da ezdi geçti. Temsilcimiz ligin 14’üncü haftasında ise ligin 11. sırasında bulunan 1925 Gençlik ve Spor’a konuk olacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.