SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor, yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı

Bu haber 11 Aralık 2023 - 0:39 'de eklendi.

İzmir Güventaş Hazır Beton Süper Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Torbalıspor, Çırpı Doğanspor deplasmanda 0-7 yendi.

LİGDE oynadığı 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik alan Torbalıspor, çıktığı 11. maçında da yenilmezlik serisini sürdürdü

SEZONA şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve bu hedef doğrultusunda kadrosuna ve teknik heyetine ciddi takviyeler yapan Torbalıspor, İzmir Güventaş Hazır Beton Süper Amatör Lig’de geride bıraktığı 11 haftada çıktığı tüm maçları kazanarak ulaşılması güç bir rekora imza atmayı başardı. Dün oynadığı son maçında ise Çırpı Doğanspor’a sahayı dar etti ve farklı skor ile galibiyet elde etmeyi başardı. Birçok pozisyondan da yararlanamayan kırmızı beyazlı ekibimiz, liderliğini ise sürdürmeye devam etti.

OLDUKÇA başarılı bir sezon geçiren Torbalıspor, kalesini de adeta etten duvarla ördü. Maç başına 3 gol ortalamasıyla oynayan Torbalıspor, sezon başından beri rakip fileleri 32 defa havalandırırken kendi kalesinde ise sadece dört gol gördü. Lige ulaştığı 31 puan ve 28 averaj ile grubun favorisi konumunda bulunan Torkos, Çırpı Doğanspor’u da ezdi geçti. Temsilcimiz ligin 12’inci haftasında ise ligin 8’inci sırasında bulunan İzmir 1461 Spor’u evinde ağırlayacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.