SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor ve Ayrancılar’ın rakipleri belli oldu

Bu haber 28 Ağustos 2022 - 1:53 'de eklendi.

İzmir Süper Amatör Lig 2022-2023 sezonunda mücadele edecek olan takımların kuraları çekildi. Buna göre Torbalıspor ve Ayrancılar Gençlik Spor’un grupları belli oldu

TOPLAMDA 50 takımın mücadele edeceği İzmir Süper Amatör Lig 2022-2023 sezonu için kuralar çekildi. Faal Futbol Hakemleri Derneği Salonunda dün 15′ de yapılan kura çekimine İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar ve yönetim kurulu, Gençlik Spor İzmir İl Müdürü Murat Eskici, TFF İzmir il temsilcisi Selçuk Ergeldi ve tertip komitesi, TÜFAD İzmir Şube Başkanı Kadri Yatkın ve yönetim kurulu, AK Parti Konak İlçe Başkanı M.Sait Başdas, Sağlıkçılar Derneği Başkanı Kenan Gülergül ve yönetim kurulu, saha komiserleri Derneği Başkan Yardımcısı Fırat Gaziler ve Servet Kaya ile Kulüplerin Başkan ve temsilcileri katılım gösterdi.

KURA çekilişi sonrası Torbalıspor, 4.Grup’ta yer aldı. Torbalıspor’un rakipleri, Eşrefpaşa Spor, Karabağlar FK, Limontepe Gençlik, Torosgücü, Yapıcıoğlu Başdas Spor, Yeşilyurt Spor, Buca Belediyespor, Gaziemir Gençlik, Menderes Belediye’den oluşuyor.

5.GRUP’TA yer alan Ayancılar Gençlikspor’un rakipleri ise Beydağ Belediyespor, Ödemişspor, Tire Belediyespor, Bayındır Spor, Selçuk Çamlık Spor, Ayrancılar Gençlik, Bornova Ataspor, Buca Gençlerbirliği, Gaziemir Gençlerbirliği, İşçievlerispor’dan oluştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.