SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor, teknik direktör Çapar ile yollarını ayırdı

Bu haber 02 Şubat 2023 - 1:51 'de eklendi.

Geçtiğimiz hafta Süper Amatör Lig’de play-off’lara kalmayı başaran Torbalıspor, Teknik Direktör Cevdet Çapar ile yolların ayrıldığını duyurdu.

İZMİR Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig, 4’üncü grupta mücadele eden ve ligi ikinci olarak tamamlayarak play-off’lara kalmayı başaran Torbalıspor’da şok bir ayrılık yaşandı. Kırmızı-Beyazlı ekibin sezon başından beri teknik direktörlük görevini yürüten deneyimli isim Cevdet Çapar ile yollarını ayırdı.

‘HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ’

ŞOK ayrılığı sosyal medya hesabından duyuran Torbalıspor’dan yapılan açıklamada “Cevdet Çapar ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Hizmetleri için teşekkür ederiz. Kariyerinde ve hayatında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. Öte yandan yeni hoca için çalışmalara başlayan Torbalıspor yönetimi, camiayı heyecanlandıracak sürpriz bir isimle anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.