SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor, teknik adamını buldu

Bu haber 29 Temmuz 2023 - 2:11 'de eklendi.

İzmir Süper Amatör Ligde bu sezon şampiyonluk hedefleyen Torbalıspor, 2023-2024 sezonu için Teknik Adam Soner Keleş ile anlaştı.

GEÇEN sezon İzmirspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan başarılı hoca, takımı BAL Ligine çıkartmıştı. Tecrübeli ve başarılı Teknik Adam 2023-2024 sezonunda Torbalıspor’a imzayı attı. Başarılı hoca Soner Keleş’in imza töreninde Başkan Batuhan Arslan hazır bulundu.

İMZA töreni sonrasında Teknik Adam Soner Keleş, “Hayırlısı ile önümüzde ki sezon için Torbalıspor ile anlaşmış bulunmaktayım. Bana inanan güvenen bu göreve layik gören başkanımız , yönetim kurulu ve tüm camiamıza teşekkür ederim. Sonu şampiyonluk olsun. Allah utandırmasın inşallah” dedi.

OYNADIĞI TAKIMLAR;

1974 doğumlu olan Soner Keleş, futbolculuk kariyerinde İnegölspor, Y.Bornovaspor,Bergamaspor, İzmirspor, Fenerbahçe, Adanaspor, Konyaspor, Manisaspor, Eskişehirspor, Alanyaspor, Akhisar Belediyespor , Altay ve Özçamdibipsor takımlarında forma giymeyi başardı.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ;

2016 yılında Tire U15 takımında Teknik Direktör olarak göreve başlayan Keleş, sırasıyla Bucaspor’da Levent Eriş’in yardımcılığı, Bergama Belediyespor’da Hakan Şapçı’nın yardımcılığını, Hacı Rahmanlıspor ve son olarak’ta Bergama Belediyespor’da görev yapan ve son 8 hafta takımı çalıştıran Soner Keleş, 2022-2023 sezonunda İzmirspor ile anlaşan ve sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşayan deneyimli çalıştırıcı takımı BAL Ligine çıkmasında önemli katkı sağlamıştı. Başarılı Teknik Adam 2023-2024 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Torbalıspor ile anlaşma sağladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.