SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor, taraftar el ele, şampiyonluk müzeye!

Bu haber 16 Ağustos 2022 - 20:32 'de eklendi.

Torbalıspor, iki hafta önce yeni sezon hazırlıklarına başladı. Çalışmalarını Pamukyazı’daki tesislerde sürdüren kırmızı beyazlı ekip,  yeni sezonda fırtına gibi esmeyi hedefliyor.

TORBALISPOR’UN da bulunduğu Süper Amatör Lig’te maçlar 24-25 Eylül’de başlayacak. Takım, yeni teknik direktörü ve sezon öncesi kadrosuna kattığı yeni futbolcularla başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor. Bir yandan sezon hazırlıklarına başlayan Torbalıspor’un önümüzdeki Cumartesi günü Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Saruhanlıspor ile hazırlık maçı yapacağı açıklandı.

‘TORBALI’YI FUTBOL KENTİ YAPACAĞIZ’

TORBALI’YI futbol kenti yapacaklarını belirten Torbalıspor Kulüp Başkanı Batuhan Arslan, “Sanayisiyle, ekonomisiyle, tarımıyla ve turizmiyle tüm bu faaliyetlerin harman olduğu kentimizi futbolda da ait olduğu seviyelere çıkarmayı kendimize görev edindik.

Hedeflerimiz doğrultusunda çıktığımız yolda camia olarak her şeyden önce Torbalı’yı futbol kenti yapacağımıza inandık. Bir İzmir takımı olarak 2022-2023 sezonunda da şampiyonluğa ulaşarak hedefimize bir adım daha yaklaşacağız. Her zaman her yerde bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.