SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor, Sivaslı Belediyespor’u ezdi geçti

Bu haber 27 Aralık 2021 - 19:13 'de eklendi.

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Torbalıspor, deplasmanda karşılaştığı Uşak ekibi Sivaslı Belediyespor’u 4-0 gibi farklı bir skorla yendi

KARŞILAŞMAYA etkili başlayan temsilcimiz 16’ncı dakikada Yakup Zengin’in golü ile öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla noktalandı. İkinci yarıya vites arttıran TORKOS 53 ve 90’da Hasan Acar 78’de de Onurhan Seven’in golleriyle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

BÖYLELİKLE ligdeki galibiyet sayısını ikiye çıkaran TORKOS, puanını da sekize çıkararak ligde altıncı sıraya yükseldi. Önümüzdeki üç hafta zorlu rakiplerle karşılaşacak olan Torbalıspor, bu galibiyetle moral depolamış oldu.  Öte yandan temsilcimiz aldığı iki galibiyeti de Uşak takımlarından aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.