SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor, play-off yolunda rakiplerini bir bir deviriyor

Bu haber 26 Mart 2023 - 23:58 'de eklendi.

Bölgesel Amatör Lig yolunda play-off mücadelesi veren Torbalıspor, geçtiğimiz Cumartesi günü evinde Güzelbahçe Gençlikspor’u ağırladı. Kırmızı beyazlı ekip, Osman Tukul ile bulduğu 3 golle galibiyete ulaşmayı bildi

BAŞARILI bir sezon geçirerek Bölgesel Amatör Lig yolunda play-off’lara kalmayı başaran Torbalıspor geçtiğimiz günlerde evinde Güzelbahçe Gençlikspor’u ağırladı. Maça etkili başlayan temsilcimiz, ilk yarıyı Osman Tukul’un golleriyle 2-1 önde kapattı. Güzelbahçe Gençlikspor’un maçın ikinci yarısında köşe vuruşundan bulduğu golle skora denge gelirken maçın son anlarında enfes bir vuruşla topu ağlarla buluşturan Osman Tukul, kendisinin ve takımının üçüncü golünü atarak maça adeta damgasını vurdu. Torkos, bu golle maçtan 3-2 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı.

MAÇIN uzatma dakikalarında enfes bir driplinge dördüncü golü arayan Osman, bu atağın ardından nefesi kesilerek yere düştü. Maçın başından itibaren hatalı kararlar veren orta hakemin bu esnada maçı durdurmaması ve uyarılara rağmen Osman’ın yerde olduğu bölgeye gelmemesi bir anda tepkilerin yükselmesine neden oldu.

ORTA halemin bir dakikadan uzun süre sonra maçı durdurmasının ardından Torbalıspor sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Osman saha kenarına alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde arasında geldi.

MAÇ boyu sergilediği üstün performans ve attığı üç gol ile Torbalıspor taraftarlarının gönlünü fetheden Osman’ın tedavisinin ardından ciddi bir sıkıntının olmadığı bilgilendirmesi ise yüreklere su serpti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.