SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor için vâr olma günü…

Bu haber 11 Nisan 2023 - 5:56 'de eklendi.

İlçemizin takımı Torbalıspor, bugün şampiyonluk maçına çıkacak. Puan grubunda 3. sırada yer alan Güzeltepe Gençlik’i evinde ağırlayacak olan ekibimiz, Asarlık’ın puan kaybetmesi durumunda şampiyonluğu garantileyecek

KIRMIZI beyazlı ekibimiz, hafta sonu çok önemli bir maça çıktı. Kemalpaşa Halilbeyli Sahası’nda Halilbeyli 1979 Spor ile karşılaşan Torbalıspor, oldukça etkili bir oyun ortaya koyarak Azat ile bulduğu golle üç puanı hanesine yazdırdı. Bu galibiyetle puanını 13’e yükselten Torkos, bir maç eksik olmasına rağmen 2. sırada yer alıyor.

ŞAMPİYONLUK MAÇI OLABİLİR

TORKOS, bugün evinde doğrudan rakibi olan ve 3. sırada yer alan Güzeltepe Gençlik ile karşılaşacak. 7 Eylül stadında oynanacak olan karşılaşma öncesinde hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayan Torbalıspor’da bu maç şampiyonluk maçı olabilir.

TARAFTARLARIN DA YOĞUN İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİYOR

TEMSİLCİMİZ Güzeltepe’yi yener ve gruptaki rakibi Asarlık’ın da puan kaybetmesi durumunda şampiyon olacak ve Bölgesel Amatör Lig’e doğrudan kalacak.  Kritik maç öncesi camia kenetlenirken, bugün saat 14:00’da oynanacak olan karşılaşmaya taraftarların da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.