SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor, hazırlık maçında galibiyeti elinden kaçırdı

Bu haber 22 Ağustos 2022 - 3:42 'de eklendi.

Torbalıspor, lig öncesi hazırlık maçında dün Saruhanlı ile karşı karşıya geldi. Yedi Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi

2022-2023 futbol sezonunu Pamukyazı Başkan Mustafa Günaydın Tesislerinde açan TORKOS, yeni sezon için hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Kadroyu neredeyse baştan sona yenileyen Torbalıspor, lig öncesi hazırlık maçında dün Saruhanlı ile karşı karşıya geldi.

YEDİ Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında yediği talihsiz gol ile 1-0 geriye düşen temsilcimiz,  etkili bir oyun ortaya koydu. Birçok gol pozisyonundan yararlanamayan temsilcimiz, beraberliği getiren golü ise 72’nci dakikada Ali Kartal’ın ayağından buldu.

CEVDET Çapar yönetiminde hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz oynadığı futbol ile gelecek sezon için umut verdi. Öte yandan karşılaşmayı Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin de statta takip etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.