SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor, Gümüldür’den lider döndü

Bu haber 10 Ekim 2023 - 8:13 'de eklendi.

İzmir Süper Amatör Lig 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Torbalıspor, zorlu rakibi Gümüldürspor’u deplasmanda 2-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

TORBALISPOR, ligin ikinici  maçında rakibi Gümüldürspor’u deplasmanda 2 – 0 mağlup etti. Kırmızı beyazlı ekibimiz geçtiğimiz haftaki ligin açılış maçında karşılaştığı İzmir 1461 Spor’u 3-0 mağlup etmişti.

LİGİN 2. hafta maçında konuk olduğu Gümüldürspor’u 2-0 yenerek puanını 6’ya çıkartan Torbalıspor 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Deplasmanda güçlü rakibi Gümüldürspor karşısında maçın henüz 1. dakikası oynanırken Torbalıspor Emre Dinarlı’nın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Gümüldürspor hemen toparlansa da Torbalıspor rakibine gol fırsatı vermedi ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Torbalıspor ile Gümüldür arasında kıran kırana geçen maçta yakalanan  net gol fırsatlarını cömertce harcadı. Müsabakanın uzatma dakikalarında 90+6’da Torbalıspor Kubilay Özer ile gol buldu ve zorlu maçtan 2-0 üstünlükle ayrılmayı başardı.

‘FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM’

TORBALISPOR Teknik Direktörü Soner Keleş, her maça final maçı gözüyle baktıklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını anlattı. Keleş, “Hak ettiğimiz bir sonuç aldık. Oyuncularımın performansları üst seviyedeydi. Birçok pozisyondan da yararlanamadık. Futbolcularımı kutluyorum. Bundan sonra da aynı kararlılıkla ve istikrarla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.