SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor gümbür gümbür geliyor

Bu haber 03 Ekim 2023 - 22:09 'de eklendi.

Ligin açılış maçında evinde karşılaştığı İzmir 1461 Spor’u 3-0 mağlup eden Torbalıspor’da futbolcuların moralleri çok yüksek…

Geçtiğimiz sezon, bir üst lige çıkmayı son anda elinden kaçıran Torbalıspor, bu sezona sıkı bir şekilde hazırlandı. Nokta atışı transferler yapan ekip, teknik direktörlüğe de başarılara imza atmış bir ismi getirdi. Torbalıspor Başkanı Batuhan Arslan, geçtiğimiz yıl BAL’ın kapısından döndüklerini ancak bu yıl işlerini şansa bırakmayacaklarını ifade etti.

22 FUTBOLCUNUN 14’Ü YENİ TRANSFER

Kırmızı beyazlı ekibin kadrosunda toplam 22 futbolcu yer alıyor. Bunların 14’ü ise yeni transferlerden oluşuyor. Transferler edilen futbolcuların hepsi de üst liglerde oynamış ve şampiyonluk tecrübeleri yaşamış olan futbolculardan oluşuyor. BU sezon şampiyonluk hedefleyen Torbalıspor, 2023-2024 sezonu için Teknik Adam Soner Keleş ile anlaşmıştı. Geçen sezon İzmirspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan başarılı hoca, İzmirspor’u BAL Ligine çıkartmıştı.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.