SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor, Eşrefpaşa’yı evinde gole boğdu

Bu haber 16 Ocak 2023 - 23:31 'de eklendi.

Torbalıspor, geçtiğimiz hafta sonu karşılaştığı Eşrefpaşaspor’u gole boğdu. Sahadan 5-1 gibi farklı bir skorla ayrılan kırmızı beyazlı ekibimiz play-off’lara kalmak için mücadele veriyor.

34 PUANLA 3. sırada bulunan Torbalıspor, geçtiğimiz hafta 11 puanla 8. Sırada bulunan Eşrefpaşaspor’a konuk oldu. Maçın büyük bölümünde üstün oynayan kırmızı beyazlı ekibimiz, attığı 5 golle galibiyete ulaştı.

ÖNÜMÜZDEKİ hafta ekibimiz sahasında Yeşilyurtspor’u ağırlayacak. Ligin bitimine 2 hafta kala play-off umutlarını kaybetmeyen ekibimiz, kalan maçlarını kazanıp rakiplerinin ise kaybetmesini bekleyecek.

BU sezon büyük umutlarla yola çıkan Torbalıspor’a taraftarın desteği ise tam! Takımlarını sezon boyunca destekleyen ve bunu da büyük ölçüde gösteren taraftarlar, umutlarını ise hala koruyor…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.