SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor deplasmanda farklı kazandı: 0-6

Bu haber 09 Ocak 2023 - 23:35 'de eklendi.

Süper Amatör Lig 4’üncü grupta BAL’a çıkma mücadelesi veren Torbalıspor, bu hafta çıktığı Yapıcıoğlu Başdaş deplasmanında rakibini 6-0 mağlup etti. 5’inci grubun lideri Bayındırspor ile evinde karşılaşan diğer ilçe temsilcimiz Ayrancılar GSK ise 2-0 yenildi
İZMİR Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig, 4’üncü grupta Bölgesel Amatör Lig’e çıkma mücadelesi veren Torbalıspor, bu hafta Yapıcıoğlu Başdaş ile deplasmanda karşılaştı. Maçın başından sonuna rakibi üzerinde üstünlük kuran temsilcimiz maçtan 6-0 galip ayrılarak puanını 31’e çıkardı. Ligde dördüncü sırada yer alan Torkos’un kalan üç maçta puan kaybetmemesi gerekiyor.
AYRANCILAR LİDERE BOYUN EĞDİ
SÜPER Amatör Lig 5’inci grupta yer alan ve Bölgesel Amatör Lig’e çıkma mücadelesi veren bir diğer Torbalı temsilcisi olan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü ise bu hafta lider Bayındırspor’u evinde ağırladı. BAL yolunda kritik önem taşıyan maçta temsilcimiz kalesinde gördüğü iki golle maçtan buruk ayrıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.