SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor, deplasmanda Asarlık ile karşılaşacak

Bu haber 10 Mart 2023 - 23:18 'de eklendi.

Torbalıspoe, Play Off grup maçları bu hafta başlıyor. Kırmızı beyazlı ekip ilk maçında Asarlık Gençlik Spor ile deplasmanda karşılaşacak

İZMİR Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig’de mücadele eden ve bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig’e çıkma mücadelesi veren Torbalıspor Spor Kulübü’nün play-off rakipleri belli olmuştu.

PLAY Off turu ise bu hafta oynanacak olan karşılaşmalarla start alacak. Lig usulü ile oynanacak olan karşılaşmalar öncesi temsilcimiz hazırlıklarını tamamladı.

BU kapsamda B Grubu’nda yer alan Torbalıspor, yarın deplasmanda Asarlık Gençlik Spor ile deplasmanda karşılaşacak. Menemen Asarlık sahasında oynanacak olan karşılaşma saat 14:00’da başlayacak.

GALİBİYETE şartlanan futbolcularda moral üst seviyede….Torkos son dönemdeyaptığı nokta transferler ile kadrosunu güçlendirmişti. Hazırlıklarımı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.