SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor, deneyimli orta saha oyuncusu ile anlaştı

Bu haber 02 Ağustos 2022 - 2:51 'de eklendi.

Torbalıspor, kadrosunu her geçen gün daha da iyileştirmeye devam ediyor. Neredeyse haftada 2-3 transfer duyurusu yapan kırmızı beyazlı ekip, sahanın her noktasına takviyeler yapıyor.

YENİ sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Torbalıspor, kadrosunu güçlendirmeye de sürdürüyor. Bu kapsamda, nokta atışı transferler yapan ekip, çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

KIRMIZI beyazlı ekip, son olarak ofansif orta saha oyuncusu Adem Şahin’i transfer etti. Futbola Buca Belediyespor’da başlayan 29 yaşındaki oyuncu Adem Şahin; FBM Makina Balçova Yaşamspor, Bornova Yeşilovaspor, Torbalıspor, Bozdoğan Belediyespor ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor gibi ekiplerde forma giydi.

‘TORBALISPOR’A DEĞER KATMAYA GELDİM”

 ANLAŞMA sonrası açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu Adem; “Torbalıspor’a ve değerli yönetimine teşekkür ederim. Buraya değer katmaya ve takımı başarılı yapmaya geldim. Torbalıspor bu yıl çok farklı olacak, taraftarlarımız merak etmesin” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.