SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor, ‘BAL’ için kritik virajda…

Bu haber 28 Mart 2023 - 22:59 'de eklendi.

Play Off B grubunda yer alan Torbalıspor ilk yarıyı 7 puanla 3’üncü sırada tamamladı. Sıradaki rakip Cumartesi günü Asarlık Gençlik olacak.

BÖLGESEL Amatör Lig’e çıkmak için mücadele veren temsilcimiz Torbalıspor, kritik viraja girdi. Çıktığı 4 karşılaşmadan 2 galibiyet 1 beraberlik alan Torkos, bir de mağlubiyet aldı.

LİDERİN İKİ PUAN GERİSİNDE…

GÜZELTEPE Gençlik ve Asarlık Gençlikspor’un arkasında üçüncü sırada bulunan temsilcimizin liderle olan arasında sadece 2 puan farkı bulunuyor

SIRADAKİ MAÇ ASARLIK GENÇLİK İLE…

ÖNÜNDE bulunan iki takımla da ikinci yarı Torbalı’da karşılaşacak olan temsilcimiz, fikstür avantajını elinde bulunduruyor.  Öte yandan Torbalıspor, ikinci devrenin ilk maçını Asarlık Gençlikspor ile Cumartesi günü saat 14:00’da evinde oynayacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.