Torbalı’nın ilk aşeren manavı olarak bilinen Gül Manav, Torbalı Mahallesi’nin tüm meyve ve sebze ihtiyaçlarını karşılıyor.
Hizmet verdiği süre boyunca vatandaşların gönlünde taht kuran Gül Manav’da aş erenlerin ihtiyaçlarını kısa sürede temin ediyor. Meyve ve sebzelerin yanı sıra organik ve ev yapımı ürünler, baharat ve açık bakliyat satışı da gerçekleştiriyor. Müşteri istediği ürünü, kendisi seçerek istediği kadar alabiliyor. Günlük taze ürünlerin satıldığı Gül Manav’da ayrıca sıcak havada pazarda yorulmadan, daha uygun fiyata sebze-meyveleri temin edebilme imkanına sahipsiniz.
‘TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLERİZ’
Deneyimli işletmeci Uğur Bayer, “Dükkanımızda sattığımız ürünlerin tamamı her sabah İzmir Hali’nden alınıp buraya getiriliyor. Yani günlük ve tazedir. Manavımız ayrıca aş eren manavı olarak da biliniyor. Tüm vatandaşlarımızı Torbalı Mahallesi Metropolis Bulvarı üzerindeki işletmemize bekleriz” diye konuştu.