SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın yeni takım yıldızı: Orion Accessory!

Bu haber 20 Şubat 2022 - 21:36 'de eklendi.

İlçemizin başarılı girişimci kadınlarından Nazlı Gül eşi Muzaffer Gül ile birlikte kurduğu Chronos Desing ile 2 yıldır yapı projelerine tasarım değeri katarken, şimdi yeni ve popüler bir alanda daha adımdan söz ettiriyor; Orion Accessory!

GÜNÜMÜZ modasının vazgeçilmezi olan takı ve aksesuara gold, luxury ve çelik serileriyle değer katan Orion Accessory, tüm kadınların bir yıldız kadar parlamasına öncülük edecek.

‘MODANIN Paryalan Yıldızı’ sloganıyla çıktığı bu yolda üst düzey kaliteli ürünleri yaptığı lansman ile gözler önüne serdi. Online olarak hizmet verecek olan Orion Accessory hakkında, Nazlı Gül; “Kaliteden ödün vermeyen misyonumuz ve özgün tasarım ürünlerimiz ile sizleri buluşturmaya ve modanın parlayan yıldızı yapmayı heyecanla bekliyoruz” dedi.

@orionaccessory ile İnstagram hesabından ve 0 532 437 89 38 telefon numarası ile Whatsapp uygulamasından müşterileri ile iletişime geçerek satış işlemlerini gerçekleştiriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.